"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
Meander Netwerk 06 51 83 73 00

Terugblik Landelijk Meander Netwerk-dag op 4 juni 2023

Op een zonovergoten dag ontmoetten dertig leden van het Landelijk Meander Netwerk elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen.

in Het Dikke Torentje in Eemnes kwamen dertig enthousiaste uitvaartprofessionals bij elkaar. Het onderwerp van de bijeenkomst: 'De uitvaart op locatie'. Weg van de gebaande paden, de aula’s van begraafplaatsen en crematoria, het bekende terrein. Wat komt er allemaal bij kijken, een uitvaart op een bijzondere locatie? Waar moet je alert op zijn? En wat voegt de verbinding van de “bijzondere” locatie extra toe aan het afscheid van de overledene?

Met een hartelijk ontvangst met koffie, thee en lekkers, buiten onder de tarp, ontmoetten we elkaar en traden we binnen in het bijzonder mooie kerkje. Elkaar inspireren en enthousiasmeren was wat er volgde. Op een heel ontspannen en interactieve manier afgewisseld met lunch, koffie en theepauze.

Locaties die we bespraken: theaters (van klein tot heel groot), zakelijke vergaderplekken, eigen woonkamers, weiland met stretchtent, achtertuinen, lokale kroegen, een plein op straat, een prachtige bosplek, restaurants, trouwlocaties, sportkantines etc.

Wat maakte deze middag zo fijn? De inhoud en het onderwerp, de prachtige locatie met geweldige gastvrijheid en lekkere catering, parkeren voor de deur, het zonnige weer en de samenstelling van dertig enthousiastelingen die hart hebben voor hun vak! De introductie van 'De Gedenkbon' door Hans Veerman en een muzikale omlijsting maakten het programma compleet. We sloten af met een lekker drankje voordat iedereen zeer tevreden huiswaarts ging.

Meander Uitvaartopleidingen | 06 51 83 73 00 | info@meanderuitvaartopleidingen.nl
Openen in nieuw venster