"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
06 51 83 73 00

Aanmelden

Aanmelden is nu mogelijk voor een Oriëntatiedag en voor de Beroepsopleiding die start in januari 2022.
 Aanmelden Oriëntatiedag

Aanmelden voor een Oriëntatiedag kan via het online aanmeldformulier.

Bij aanmelding worden de deelnamekosten middels iDEAL betaald. Deelnemers ontvangen uiterlijk twee weken voor de oriëntatiedag een e-mail met het programma, vier opdrachten ter voorbereiding en een routebeschrijving.

Geen mail ontvangen?
Deelnemers met een hotmail-, live-, of gmailaccount ontvangen dit bericht helaas soms in hun spambox / postvak ongewenste berichten. Mocht de e-mail met voorbereidingsinformatie niet ontvangen zijn, kijk dan eerst even in de spambox.

Annuleringsregeling
Annuleren is onder bepaalde voorwaarden mogelijk, tot 5 werkdagen voor aanvang van de betreffende oriëntatiedag. Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Nu aanmelden voor een Oriëntatiedag
 Aanmelden Beroepsopleiding

Aanmelden voor de beroepsopleiding kan via het digitale intakeformulier. Samen met dit uitgebreide formulier stuurt de kandidaat een relevant cv en een recente pasfoto op. Bij een positieve beoordeling ontvangt de kandidaat een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek in Amersfoort met Marjon Klaassen (directeur) en Marijke de Jong (adviseur opleiding). Tijdens het intakegesprek onderzoekt de opleiding of de kandidaat in principe geschikt is voor de uitvaartwereld en past bij Meander. De kandidaat onderzoekt of Meander voor hem of haar de geschikte opleiding is. Wanneer blijkt dat de kandidaat over voldoende 'bagage' en niveau beschikt, kan de kandidaat toegelaten worden tot de opleiding. In dat geval ontvangt de kandidaat een overeenkomst. De inschrijving wordt 14 dagen na het ondertekenen en terugsturen van de overeenkomst definitief.

Een voorwaarde voor een optimale onderwijssituatie is een zoveel mogelijk gelijke startpositie van de deelnemers qua niveau en ervaring.

Let op: het invullen van het intakeformulier vraagt behoorlijk wat tijd. Omdat het op dit moment nog niet technisch mogelijk is om het tussentijds op te slaan, raden we aan om eerst alle vragen door te lezen. Met name de vraag over marktonderzoek vraagt enige voorbereiding. Als u de vragen en antwoorden goed doordacht hebt, kunt u het formulier daarna in een keer invullen. Hiermee hopen we frustratie te voorkomen.

Nu aanmelden voor de Beroepsopleiding

Meander Uitvaartopleidingen | 06 51 83 73 00 | info@meanderuitvaartopleidingen.nl
Openen in nieuw venster