"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
038 421 43 81

Aanmelden

Opleidingen

Aanmelden is nu mogelijk voor een Oriëntatiedag en de Beroepsopleiding die start in januari 2019.
 Aanmelden Oriëntatiedag

Aanmelden voor een Oriëntatiedag is mogelijk via het digitale aanmeldformulier. Bij aanmelding worden de deelnamekosten middels iDEAL betaald. Let op: na aanmelding wordt u automatisch doorgelinkt naar de betaalmodule; houd bankpas / internetbankieren dus bij de hand.

Deelnemers ontvangen het programma, twee opdrachten ter voorbereiding en een routebeschrijving per e-mail, uiterlijk twee weken voor de oriëntatiedag. Deelnemers met een hotmail-, live-, of gmailaccount ontvangen dit bericht helaas soms in hun spambox / postvak ongewenste berichten. Mocht deze mail niet ontvangen zijn, kijk eerst even in de spambox.

Annuleringsregeling
Annuleren is onder bepaalde voorwaarden mogelijk, tot 5 werkdagen voor aanvang van de betreffende oriëntatiedag. Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Nu aanmelden voor een Oriëntatiedag
 Aanmelden Beroepsopleiding

Aanmelden voor de beroepsopleiding kan via het digitale intakeformulier. Samen met dit uitgebreide intakeformulier stuurt de kandidaat een relevant cv en een recente pasfoto op. Bij een positieve beoordeling ontvangt de kandidaat een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek in Zwolle met Marjon Klaassen (directeur) en Marijke de Jong (adviseur opleiding). Tijdens het intakegesprek onderzoekt de opleiding of de kandidaat in principe geschikt is voor de uitvaartwereld en past bij Meander. De kandidaat onderzoekt of Meander voor hem of haar de geschikte opleiding is. Wanneer blijkt dat de kandidaat over voldoende 'bagage' en niveau beschikt, kan de kandidaat toegelaten worden tot de opleiding. In dat geval ontvangt de kandidaat een overeenkomst. De inschrijving is definitief wanneer de aankomende student de overeenkomst ondertekend terug heeft gestuurd.

Een voorwaarde voor een optimale onderwijssituatie is een zo veel mogelijk gelijke startpositie van de deelnemers qua niveau en ervaring. Daarom mogen kandidaat-studenten niet al werkzaam zijn en/of stage lopen in de uitvaartbranche. Voor mensen met ervaring hebben wij de vakopleiding ontwikkeld.

Let op: het invullen van het intakeformulier vraagt behoorlijk wat tijd. Omdat het op dit moment nog niet technisch mogelijk is om het tussentijds op te slaan, raden we aan om eerst alle vragen goed door te lezen. Met name de vraag over marktonderzoek vraagt enige voorbereiding. Als u de vragen en antwoorden eerst goed doordacht hebt, kunt u het formulier daarna in een keer invullen. Hiermee hopen we frustratie te voorkomen.

Nu aanmelden voor de Beroepsopleiding
 Aanmelden Vakopleiding

De data voor 2019 zijn nog niet bekend, aanmelden voor de Vakopleiding is op dit moment niet mogelijk. Hebt u interesse om de Vakopleiding te volgen, stuur dan een e-mail naar administratie@meanderuitvaartopleidingen.nl.

De Vakopleiding is voor mensen met ervaring in de uitvaartbranche die zich verder willen professionaliseren. De ontwikkelingen rond het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVu) zijn in de vernieuwde opleiding verwerkt. 
 

Meander Uitvaartopleidingen | Zonnebloemstraat 31 | 8012 XH Zwolle
Openen in nieuw venster