"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
Meander Netwerk 06 51 83 73 00

 

Aanmelden voor: Oriëntatiedag | Beroepsopleiding | Landelijk Meander Netwerk
 Aanmelden Oriëntatiedag

Aanmelden voor een Oriëntatiedag kan via het online aanmeldformulier.

Bij aanmelding worden de deelnamekosten middels iDEAL betaald. Deelnemers ontvangen uiterlijk twee weken voor de oriëntatiedag een e-mail met het programma, vier opdrachten ter voorbereiding en een routebeschrijving.

Geen mail ontvangen?
Deelnemers met een hotmail-, live-, of gmailaccount ontvangen dit bericht helaas soms in hun spambox / postvak ongewenste berichten. Mocht de e-mail met voorbereidingsinformatie niet ontvangen zijn, kijk dan eerst even in de spambox.

Annuleringsregeling
Annuleren is onder bepaalde voorwaarden mogelijk, tot 5 werkdagen voor aanvang van de betreffende oriëntatiedag. Kijk voor de voorwaarden op deze pagina.

Nu aanmelden voor een Oriëntatiedag
 Aanmelden Beroepsopleiding

Aanmelden voor de beroepsopleiding kan via het digitale intakeformulier. Samen met dit uitgebreide formulier stuurt de kandidaat een relevant cv en een recente pasfoto op. Bij een positieve beoordeling ontvangt de kandidaat een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek in Amersfoort met Marjon Klaassen (directeur) en Marijke de Jong (adviseur opleiding). Tijdens het intakegesprek onderzoekt de opleiding of de kandidaat in principe geschikt is voor de uitvaartwereld en past bij Meander. De kandidaat onderzoekt of Meander voor hem of haar de geschikte opleiding is. Wanneer blijkt dat de kandidaat over voldoende 'bagage' en niveau beschikt, kan de kandidaat toegelaten worden tot de opleiding. In dat geval ontvangt de kandidaat een overeenkomst. De inschrijving wordt 14 dagen na het ondertekenen en terugsturen van de overeenkomst definitief.

Een voorwaarde voor een optimale onderwijssituatie is een zoveel mogelijk gelijke startpositie van de deelnemers qua niveau en ervaring.

Let op: het invullen van het intakeformulier vraagt behoorlijk wat tijd. Omdat het op dit moment nog niet technisch mogelijk is om het tussentijds op te slaan, raden we aan om eerst alle vragen door te lezen. Met name de vraag over marktonderzoek vraagt enige voorbereiding. Als u de vragen en antwoorden goed doordacht hebt, kunt u het formulier daarna in een keer invullen. Hiermee hopen we frustratie te voorkomen.

Nu aanmelden voor de Beroepsopleiding
 Aanmelden Landelijk Meander Netwerk

Het Landelijk Meander Netwerk is een bundeling van oud-studenten met een Meander-certificaat, die nu als zelfstandig uitvaartprofessional werkzaam zijn. Deelnemers aan het Landelijk Meander Netwerk worden getoond in een online geografische kaart van Nederland. Zo zijn uitvaartondernemingen die werken volgens de Meander visie in een oogopslag zichtbaar, vindbaar en bereikbaar. 

Het Landelijk Meander Netwerk is toegankelijk voor uitvaartprofessionals die:

  • in het bezit zijn van het Meander-certificaat, en
  • eigenaar zijn van een uitvaartbedrijf of werken als freelancer, en
  • een eigen website voor uitvaartbegeleiding hebben, en
  • bereid zijn om op hun website het Meander-beeldmerk te plaatsen.

Nu aanmelden voor het Landelijk Meander Netwerk


Meander-gecertificeerde uitvaartbegeleiders die geen eigen bedrijf en website hebben, kunnen zich aanmelden voor de LinkedIn-groep van het Landelijk Meander Netwerk

Meander Uitvaartopleidingen | 06 51 83 73 00 | info@meanderuitvaartopleidingen.nl
Openen in nieuw venster