"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
Meander Netwerk 06 51 83 73 00

Verhuisbericht

Meander Uitvaartopleidingen verhuist naar het centrum van Nederland. Vanaf 1 januari 2020 vinden de lessen van onze uitvaartopleidingen in Amersfoort plaats, in gebouw Alticollense aan de Koningin Wilhelminalaan 5.

Nieuwe contactgegevens
Per 1 januari 2020 is Meander Uitvaartopleidingen bereikbaar via

Postadres: De Keyzerstraat 51
8023 VW Zwolle
Telefoon: 06-518 373 00 (let op: het 038-nummer vervalt)
Ons e-mailadres blijft ongewijzigd: info@meanderuitvaartopleidingen.nl

Past u onze nieuwe contactgegevens aan in uw administratie?

Waarom verhuizen?
Directeur Marjon Klaassen: “Na ruim 10 jaar met veel plezier in ons pand aan de Zonnebloemstraat in Zwolle te hebben gewerkt, gaan we terug naar de stad waar we in 2002 begonnen: Amersfoort. Tachtig procent van onze studenten woont in Midden- en West-Nederland. Voor mensen uit Zeeland, Brabant en Limburg bleek Zwolle soms een brug te ver. Door de verhuizing naar Amersfoort is onze uitvaartopleiding goed bereikbaar voor mensen uit het hele land.”

Uitstekend bereikbaar
De nieuwe opleidingslocatie van Meander ligt op vijf minuten loopafstand van het station in Amersfoort. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar en gratis parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

Over de nieuwe locatie
Het statige, onlangs geheel gerenoveerde gebouw Alticollense stamt uit 1957 als huisvesting van de oudkatholieken. Diverse elementen zijn daarvan nog te herkennen, zoals glas-in-lood ramen en schilderijen. Onze opleidingen vinden plaats in lesruimte De Refter, waar we uitkijken op een sfeervolle tuin die toegankelijk is voor onze studenten. De lommerrijke omgeving leent zich uitstekend om in de lunchpauze een ommetje te maken.

Wij kijken ernaar uit om onze lessen op deze inspirerende plek te mogen geven. Wie vragen heeft over de verhuizing, kan natuurlijk contact met ons opnemen. Stuur een e-mail of bel: 06-518 373 00.

 

Meander Uitvaartopleidingen | 06 51 83 73 00 | info@meanderuitvaartopleidingen.nl
Openen in nieuw venster