"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
06-51 83 73 00

Meander verhuist naar Amersfoort

Na tien jaar met veel plezier in Zwolle te hebben lesgegeven, verhuist Meander naar het midden van het land. Vanaf januari 2020 vinden de lessen van onze uitvaartopleidingen in Amersfoort plaats.

Waarom verhuizen?
Meander is een landelijk opleidingsinstituut. 80% van onze studenten woont in het midden en westen van Nederland. Met de verhuizing naar Amersfoort voldoen wij aan de behoefte van veel studenten aan een goed bereikbare, centrale leslocatie.

Uitstekende bereikbaarheid
De nieuwe leslocatie van Meander is aan de Wilhelminalaan 5 in Amersfoort, in het gebouw Alticollense. Dit bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van station Amersfoort. Ook met de auto is de locatie makkelijk bereikbaar en gratis parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

Over de nieuwe locatie
De leslocatie ligt in een groene, boomrijke omgeving, waar het heel goed mogelijk is om tijdens de lunchpauze even een blokje om te gaan. Het karakteristieke gebouw met religieuze historie ademt een serene en open sfeer uit, die heel passend is bij onze uitvaartopleidingen. Het interieur is zeer recent aangepast aan de wensen van deze tijd. Vanuit onze opleidingsruimte De Refter hebben we uitzicht op en toegang tot de rustieke tuin. De betekenis van het woord Alticollense is ‘oude roepingen’.

Vanaf januari 2020
Studenten die de beroepsopleiding nu volgen en in juni 2020 afronden, zijn uiteraard persoonlijk op de hoogte gesteld van de verhuisplanning. Studenten die in januari 2020 met de beroepsopleiding beginnen, starten hun opleiding op de nieuwe locatie in Amersfoort. Ook alle oriëntatiedagen vinden vanaf januari 2020 in Amersfoort plaats.*

Wij kijken ernaar uit om onze lessen op deze inspirerende (nieuwe) plek te mogen geven. Wie vragen heeft over de verhuizing, kan natuurlijk contact met ons opnemen. Stuur een e-mail of bel: 06-518 373 00.

* De oriëntatiedagen op 22 november en 17 december 2019 zijn nog in Zwolle, aan de Zonnebloemstraat 31.

Meander Uitvaartopleidingen | Zonnebloemstraat 31 | 8012 XH Zwolle
Openen in nieuw venster