"waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen"
Meander Netwerk 06 51 83 73 00

Deze groep gaat de wereld van de uitvaart verrijken!

Stille slaap, rustig ontwaken / Een open blik, een bredere horizon / De kunst van tevoorschijn luisteren en op de handen zitten / Het boek blijft altijd open liggen / Rouw door de ogen van een kind / Voltooid leven / To be or not to be / Kleine mensen zijn soms net als grote mensen / “Mens, dat doet er toch niet toe…” / Zintuigen zijn de voertuigen waarmee we ons verbinden met het wezenlijke / Ze gaan de dood aan met een vertraging die hun leven kenmerkt / We herinneren… we luisteren… en vertellen / Prachtig, gelakte nagels als eerbetoon aan… / Ze weet ze was al dood / But you are missing…

Zinnen en titels, van en door de studenten van Meander Uitvaartopleidingen, gebruikt in hun slotstuk en gesproken tijdens hun eindpresentaties, deze week, in en om de Bergkerk in Amersfoort.

Het vuur brandt, er is wierook, we wandelen door het bos, er klinkt gezang, prachtige welkomstzinnen, rituelen met kaarsen, linten worden geknipt, vlinders gevouwen, lakzegels sluiten mooie woorden. Alle zintuigen worden geprikkeld.

Wij, als docenten, zijn verrast en trots. Dit is de oogst van een prachtig jaar met elkaar. Deze groep gaat de wereld van de uitvaart verrijken!

‘Toen achterom kijken pijn deed en vooruitkijken te moeilijk, keken ze naast zich en vonden jullie allemaal...’

Evelien de Ruiter & Katja Soutberg

 

Meander Uitvaartopleidingen | 06 51 83 73 00 | info@meanderuitvaartopleidingen.nl
Openen in nieuw venster